Preşedintele PNL, Ludovic Orban, ironizează apariţiile publice ale contracandidatului său la conducerea formaţiunii, afirmând că nu a vrut niciodată să aibă în jur, în apariţiile sale publice, "figuranţi". "Atunci când dai o declaraţie, dai o declaraţie tu, ca lider politic care ai ceva de spus, nu-i foloseşti pe alţii pe post de spate sau pe post de să-ţi dea o putere pe care tu, personal, nu o ai”, a afirmat, vineri, la Giurgiu, Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mă vedeţi pe mine că eu apar la conferinţele de presă singur şi competitorii mei încearcă să dezvolte această temă, că Ludovic Orban este singur, în timp ce ei preferă să apară aşa, cum apăreau juntele, să apară în număr mare, să dea impresia... E o vorbă care spune: non multam sed multum -  nu numărul contează întotdeauna şi nu numărul dă valoare. Niciodată nu mi-a plăcut felul ăsta, să vin cu nişte oameni de-ai mei, care să stea pe post de figuranţi sau de butaforie în spatele meu, ca să arate ce? Atunci când dai o declaraţie, dai o declaraţie tu, ca lider politic care ai ceva de spus, nu-i foloseşti pe alţii pe post de spate sau pe post de să-ţi dea o putere pe care tu, personal, nu o ai”, le-a transmis Ludovic Orban, vineri dimineaţă, delegaţilor PNL Giurgiu, în cadrul şedinţei Colegiului Director al filialei judeţene. 
 
El a menţionat că nu are pretenţia că inventează liberalismul.
 
"Eu, spre deosebire de contracandidatul meu, nu am pretenţia că inventez eu liberalismul sau că sunt primul de la care porneşte liberalismul autentic în Partidul Naţional Liberal. Aici trebuie să avem un pic de bun simţ, că Partidul Naţional Liberal există din 1875. (...)", a declarat Orban.
 
Orban a reafirmat că ruperea coaliţiei s-a produs odată cu aprobarea Planului Naţional "Anghel Saligny", iar demiterea ministrului Justiţiei "a aruncat în aer" coaliţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.