Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine, întrebat dacă va exista oficial, sub semnătură, un pol de opoziţie anti-PSD, că există deja realizat un fel de front comun împotriva social-democraţilor la nivel de cooperare, iar un "petec de hârtie” nu stabileşte calitatea acestei cooperări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Printre obiectivele noastre se află îmbunătăţirea cooperării, dialogului. Asta nu ne face mai mulţi în Parlament. Obiectivul nostru este să frăgezim actuala majoritate parlamentară, să reducem cât mai mult sprijinul parlamentar pentru actuala putere, astfel încât, prin mijloace democratice, să punem punct acestei guvernări nocive pentru România”, a declarat duminică în Parlament Ludovic Orban.

Întrebat dacă va exista oficial, sub semnătură, un pol de opoziţie anti-PSD, Orban a spus că există deja acest front comun la nivel de cooperare între partidele din opoziţie, iar un "petec de hârtie” nu stabileşte calitatea acestei cooperări.

"Suntem deja (un pol de opoziţie anti-PSD, n.r.). (...) Nu un petec de hârtie stabileşte calitatea unei cooperări. (...) Sigur, există personalitatea fiecărui partid, fiecare partid are priorităţi stabilite, am susţinut iniţiativele colegilor noştri pe care le-am considerat benefice şi am cerut sprijinul lor pentru demersurile noastre. Important este rezultatul acţiunii, care încă este determinat de votul cetăţenilor în decembrie 2016. Din cauza asta ar trebui să intensificăm dialogul cu ceilalţi parlamentari”, a explicat Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.