Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că există un acord pentru constituirea unei comisii care să îmbunătăţească legislaţia electorală, dar liderii grupurilor parlamentare au cerut timp pentru analizarea proiectului şi a fost amânată cu o săptămână luarea acestei decizii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, marţi, dacă va fi înfinţată o comisie pentru modificarea Codului electoral. 
 
"Există un acord pentru constituirea unei comisii electorale care practic să îmbunătăţească legislaţia electorală. Este o propunere formulată de doamna preşedinte Anca Dragu pe care noi o susţinem, au existat puncte de vedere exprimate de colegi care au cerut un timp de analiză asupra proiectului de hotărâre şi s-a amânat pentru o săptămână, până la următoarea reuniune a Birourilor Permanente Reunite constituirea comisiei. Dar strict a fost nu o chestiune de....chiar doamna Dragu a formulat această propunere de a permite liderilor grupurilor parlamentare să se mai uite o dată pe proiectul de hotărâre a camerelor reunite privind funcţionarea acestei comisii”, a declarat Ludovic Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.