Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, după decizia CCR referitoare la Avocatul Poporului, că instituţia este condusă de VAler Dorneanu. ”Corb la corb nu scoate ochii”, a declarat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă abţin cu mare greutate să comentez. În 2012, CCR a considerat inadmisibilă contestaţia depusă de numărul necesar de parlamentari împotriva demiterii Avocatului Poporului (...) Ce să zic: corb la corb nu scoate ochii, e o Curte constituţională condusă de Valer Dorneanu”, a declarat, marţi, udovic Orban, comentând decizia CCR referitoare la Avocatul Poporului. 

Anterior, Orban a afirmat că instituţia condusă de Valer Dorneanu ”a dat atâtea decizii care n-au nicio legătură cu Constituţia”. 

Revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului este neconstituţională, au decis, marţi, judecătorii CCR, în urma sesizării depuse de PSD.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.