Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, referitor la întâlnirea în sediul partidului a foştilor lideri ai PDL, că a fost informat şi că a fost de acord, fiind ”binevenită”. Orban a spus că a trecut chiar şi i-a salutat pe toţi colegii săi, dar nu a insistat să participe. ”Nu arată în niciun fel că ar exista probleme în PNL”, a precizat Orban, care s-a arătat deschis la dialog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, miercuri, despre întâlnirea foştilor lideri ai PDL în sediul partidului şi a spus că orice discuţie între colegi este binevenită.

”I-am salutat pe toţi colegii mei de partid, am discutat cu colegii mei de partid. În rest, fiind vorba despre o discuţie pe care a generat-o colegul meu de partid, domnul Blaga, este o discuţie la care are dreptul orice membru de partid. Sediul Partidului Naţional Liberal este deschis la orice discuţii, dezbateri între membrii PNL”, a spus Orban.

Când i s-a spus că fostul co-preşedinte al PNL Vasile Blaga a reclamat probleme de comunicare în rândul partidului, Orban a spus că este deschis la dialog.

”Eu sunt deschis dialogului cu toţi membrii PNL, indiferent de unde provin, ce funcţii ocupă, atâta timp cât au ceva de comunicat, ceva în interiorul partidului, cât au idei benefice, cât se implică în activitatea partidului şi atingerea obiectivelor. Sunt un om deschis la dialog şi comunicare. De asemenea, sunt deschis la îmbunătăţirea comunicării în interiorul partidului şi în exteriorul partidului”, a mai spus Orban.

Acesta a precizat că a fost informat despre această întâlnire.

”Am fost informat, am fost de acord şi orice discuţie are loc în sediul PNL între colegi este binevenită”, a mai spus liderul PNL:

Acesta a afirmat că Vasile Blaga ”a simţit nevoia să aibă această discuţie care nu reprezintă nimic rău, nu arată în niciun fel că ar exista probleme în PNL”.

”Trag nădejde că determinarea, militantismul, organizarea să se îmbunătăţească prin implicarea tuturor colegilor mei”, a mai spus Ludovic Orban, care a adăugat că ”PNL este un partid coerent, unit, în care deciziile se iau în forurile statutare”.

Fostul co-preşedinte PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, la finalul unei şedinţe care a avut loc la sediul central al PNL cu foştii membri PDL, printre care primarul Clujului, Emil Boc, şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceva, Gheorghe Flutur, că întâlnirea a avut loc pentru că îi pasă de ce se întâmplă cu partidul, exprimându-şi dorinţa ca PNL să câştige alegerile prezidenţiale din 2019 prin susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat.

Totodată, Blaga a spus că sunt multe lucruri de corectat, care vor fi transmise către forurile de conducere ale partidului.

Referitor la faptul că liderul PNL, Ludovic Orban, s-a aflat în sediul PNL în timpul şedinţei, dar nu a participat, Blaga a spus că nu este nimic ciudat, negând că ar avea un conflict cu actualul lider al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.