Ludovic Orban a precizat, despre episodul de marţi în care a fost îmbrâncit de către agenţii de pază la alegerile interne pentru PNL Sector 4, că de când este în partid nu a văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a procedurii de votare. Liderul liberalilor a explicat că agenţii de pază nu l-au recunoscut, în primă fază, şi de aceea nu l-au lăsat să intre pe scenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce s-a întâmplat aseară nu este corect. De când sunt eu în PNL nu am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a procedurii de votare. Aş prefera să nu vă povestesc. Evident că bodyguarzii care păzeau scena nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru pe scenă”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri la Parlament, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Întrebat de ce a fost acceptată prezenţa agenţilor de pază la acel eveniment, liderul PNL a răspuns: „Eu nu am acceptat prezenţa bodyguarzilor şi, până la urmă, bodyguarzii şi-au văzut de treabă după intervenţia mea, dar cu mare rezistenţă din partea colegilor mei. Dar este un amănunt pe care nu vreau să îl comentez. Eu sunt o garanţie că nu este nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne”.

Chestionat despre faptul că unii lideri ai PNL au spus că a minţit atunci când a susţinut că a fost îmbrâncit de bodyguarzi, Orban a replicat: „Da, da. Nici nu erau de faţă domnii. Ei şi-au ţinut cuvântările două ore, după care au plecat. Episodul s-a petrecut ulterior cuvântărilor şi ulterior susţinerii discursurilor”. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.