Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că o comparaţie a cotelor de încredere pentru cei doi candidaţi la şefia PNL reprezintă un bun indicator înainte de Congres şi susţine că, într-un sondaj recent de opinie, el este preferat de 54 la sută dintre respondenţi, iar Florin Cîţu doar de 19 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Simpla comparaţie a cotelor de încredere reprezintă un indicator. Eu le-am spus colegilor când am prezentat moţiunea că, dacă mai au dubii cu privire la persoana pe care o vor alege, să meargă şi să vorbească cu oamenii. Şi cu membri simpli şi din afara partidului şi să-i întrebe pe cine să aleagă preşedinte PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu. E clar că răspunsul zdrobitor va fi în favoarea mea. De altfel, am şi studiat sondajele de opinie. 54 la sută din tot publicul spune Ludovic Orban, doar 19 la sută spune Florin Cîţu, ăsta era sondajul de acum o săptămână”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS. 

Orban a mai spus că după congres cel mai important lucru este refacerea unităţii partidului şi că trebuie purtate discuţii cu toate taberele din PNL. 

”Eu am mai fost în competiţii şi nimeni nu a avut de suferit. Am garantat unitatea partidului şi acţiunea coerentă a partidului. Discuţi cu toate tendinţele din partid, să nu existe repercusiuni pentru că unii au susţinut pe unii sau pe alţii. Chiar dacă s-au făcut excese, eu iert. Pe de altă parte, voi fi atent la oamenii care au afectat imaginea partidului. Dar sunt şi oameni serioşi în echipa lui Cîţu şi se poate colabora cu ei”, a adăugat liderul PNl, Ludovic Orban. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.