Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu comentează deciziile instanţelor, dar a ţinut să precizeze că demersul ministrului Apărării a fost iresponsabil şi a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu comentez deciziile instanţelor. Însă demersul ministrului Apărării, Gabriel Leş, a fost un demers iresponsabil, care a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române. Nu pot să nu remarc faptul că o astfel de decizie se ia tocmai când are loc o reuniunea informală a miniştrilor apărării, în ziua în care secretarul general al NATO a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis. În rest, nu comentez decizia“, a declarat Ludovic Orban.

Armata rămâne fără şef după ce MApN a obţinut în instanţă suspendarea decretului prin care mandatul lui Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării a fost prelungit. 

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi suspendrea decretului privind numirrea lui Ciucă, în procesul în care MApN a cerut "anulare act administrativ +suspendare dec. nr. 1331/28.12.2018", pârâţi fiind preşedintele Klaus Iohannis şi Administraţia Prezidenţială, acţiune depusă în 11 ianuarie. Decizia nu este definitivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.