Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că orice candidat la preşedinţia PNL trebuie să ia în calcul şi faptul că poate fi desemnat drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale. "Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate", susţine Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Orice candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal trebuie să ia foarte în serios că există această posibilă responsabilitate de a fi candidatul Partidului Naţional Liberal la preşedinţia României. Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate. Sigur că până la alegerile prezidenţiale mai avem, între timp trebuie să ne concentrăm pe îmbunătăţirea performanţei guvernamentale. (...) Pe măsură ce se vor apropia alegerile prezidenţiale evident că, după ce voi câştiga, voi avea capacitatea să decid împreună cu colegii mei cine este cel mai bun candidat la funcţia de preşedinte al României din Partea Partidului Naţional Liberal, cum am mai făcut-o”, a declarat Ludovic Orban presei, sâmbătă, la Bistriţa, răspunzând unei întrebări. 
 
Întrebat dacă îşi menţine declaraţia conform căreia va renunţa la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor dacă va pierde alegerile interne din PNL, Orban a răspuns afirmativ, adăugând: "Dar obiectivul meu este să obţin un nou mandat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal".
 
Întrebat săptămâna aceasta, într-o emisiune televizată, dacă vizează o candidatură la funcţia supremă în stat, contracandidatul lui Orban, Florin Cîţu, a răspuns: "Pas cu pas".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.