Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că a pariat că propunerea PSD pentru noul premier va fi cineva din Teleorman, Carmen Dan sau Viorica Dăncilă. Orban a afirmat că Viorica Dăncilă nu are experienţă sau notorietate, astfel că va fi doar „o altă marionetă din tribul de Teleorman”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Chiar am pus pariu că va fi din Teleorman. Fie Carmen Dan, fie Viorica Dăncilă. După cum ştiţi, Viorica Dăncilă are rădăcini puternice în judeţul Teleorman. Asta apropo de democraţia din PSD. Singura mea întrebare era dacă va fi Carmen Dan, eroina debarcării premierului Tudose, sau doamna Dăncilă”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a afirmat că nu există niciun argument în susţinerea acestei propuneri, întrucât Viorica Dăncilă nu are experienţă sau notorietate, urmând să fie doar „o altă marionetă din tribul de Teleorman”.

„Nu are niciun argument care să suţină formularea acestei propuneri, nici experienţă, nici background profesional, nici anvergură politică, nici notorietate. Va fi un alt premier care nu va fi altceva decât o marionetă (...) din tribul de Teleorman. Credem că destinul naţiunii române trebuie hotărât de români, după ce s-a văzut clar că PSD nu este capabil să guverneze şi credem că nu mai putem să lăsăm destinul naţiunii române pe seama tribului de Teleorman”, a subliniat Orban.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Viorica Dăncilă este preşedintele Organizaţiei de femei a PSD şi liderul europarlamentarilor social-democraţi români. Ea este membră PSD din anul 1996 şi a fost, pe rând, preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Videle, consilier local la Videle, consilier judeţean în Teleorman, preşedintele Organizaţiei de femei PSD Teleorman. În perioada 1989 - 2009, Viorica Dăncilă a fost mai întâi profesoară la Liceul din Videle, iar apoi inginer la OMV Petrom SA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.