Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat la finalul Comitetului Executiv al PSD de vineri, întrebat dacă partidul va avea o conducere mai bună, că nimeni nu este indispensabil, iar „viaţa nu se opreşte la nivelul unei conduceri”. Oprişan a afirmat că PSD este un „organism viu”, în care oamenii discută şi găsesc soluţii mai bune pentru guvernarea ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD e un organism viu în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută. La final, aceste discuţii duc la soluţii pentru guvernarea ţării, pentru funcţionarea partidului, soluţii bune pentru ca românii să trăiască mai bine şi în condiţiile astea vă spun la final vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem preşedintele de partid şi mergem în continuare să le arătăm românilor că le putem face o viaţă mai bună”, a declarat Marian Oprişan.

Întrebat dacă partidul va avea o conducere mai bună după Congres, preşedintele PSD Vrancea a spus că „viaţa nu se opreşte la nivelul niciunei conduceri” şi că nimeni nu este indispensabil.

„Viaţa nu se opreşte la nivelul niciunei conduceri şi cimitirele Europei sunt pline de oameni indispensabili, nu este nimeni indispensabil. Important este să reuşim ca prin guvernarea PSD să schimbăm România din temelii în aşa fel încât să nu se întoarcă niciodată nici la dictatură, nici la stat poliţienesc, la un stat care nu îşi respectă cetăţenii”, a mai spus Oprişan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.