Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că susţine candidatura premierului Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al partidului, la fel şi delegaţii din Vrancea care vor participa la congres. Oprişan spune că nu vizează nicio funcţie în partid sau în Guvern, iar PSD ”trebuie să termine cu această stare de provizorat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu şi organizaţia Vrancea o susţinem pe doamna Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD. Eu rămân la ideea mea şi nu fac niciun secret din acest lucru: PSD a funcţionat mult mai bine atunci când secretarul general şi preşedintele executiv au fost desemnaţi de către Comitetul Executiv la propunerea preşedintelui partidului. După părerea mea, şi funcţia de secretar general, şi cea de preşedinte executiv trebuie să fie nişte funcţii implicate, cu oameni implicaţi, cu oameni care să stea permanent la partid, oameni care să ţină legătura cu organizaţiile” a declarat, vineri, Marian Oprişan, înaintea şedinţei CEx. 

Acesta a explicat că congresul este suveran, iar orice modificare a Statului care să permită numirea preşedintelui executiv şi a secretarului general se va face acolo.

Oprişan afirmă că nu vizează nicio funcţie în partid, nici după congres, şi nici în Guvern, în eventualitatea unei remanieri.

”Eu cred că, în acest moment, este foarte important ca PSD se termine cu această stare de provizorat, pentru că ne aflăm într-o situaţie extraordinară şi la o staţie extraordinară trebuie răspuns cu măsuri extraordinare, după care să ne vedem de programul de guvernare şi ceea ce am propus cetăţenilor”, a mai spus Oprişan.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.