Preşedintele UNCJR, Marian Oprişan (PSD); a declarat, marţi, la reuniunea şefilor de CJ din ţară, că este pentru prima dată când un Guvern şi un partid de guvernământ ajută administraţiile locale în problemele lor, lăudându-l pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru că sunt "fini cunoscători" ai problemelor din teritoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Până în acest an, deşi ne-am adresat şi altor decidenţi, nu am avut rezultate satisfăcătoare. Este pentru prima dată, ca să vorbim în termeni realişti, când un Guvern şi când partidul de guvernământ, ca să o spun fără niciun fel de menajamente, se apleacă asupra problemelor autorităţilor locale, iar majoritatea propunerilor noastre, primite de la UNCJR şi de la celelalte structuri asociative, devin şi acte normative, legi, în sprijinul funcţionării autorităţilor locale", a spus Oprişan, la reuniunea UNCJR, de la Parlament, în faţa lui Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

El a afirmat că această situaţie se datorează şi faptului că Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu provin din administraţia locală şi sunt "fini cunoscători" ai problemelor din domeniu.

"Trebuie să recunosc că atât domnul preşedinte Dragnea, cât şi domnul prim-ministru Grindeanu sunt fini cunoscători ai problemelor cu care se confruntă administraţia locală şi am convingerea că vasta experienţă în administraţie i-a ajutat să înţeleagă, să găsească şi să susţină soluţii concrete la problemele pe care UNCJR le-a adus spre rezvolare", a spus Oprişan.

Şeful CJ Vrancea candidează marţi pentru un nou mandat de lider al UNCJR, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmând că el are tot sprijinul său, "din orice calitate".


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.