Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Omul de afaceri Vicenţiu Mocanu a fost desemnat candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment care a avut loc la Râmnicu Vâlcea şi la care au fost prezenţi preşedintele AUR, George Simion, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, precum şi alţi reprezentanţi ai conducerii naţionale a partidului.

Potrivit unui comunicat de presă al AUR, George Simion a declarat că formaţiunea face, astfel, primul pas către prezentarea echipei de candidaţi pentru alegerile locale de anul viitor.

”Pe lângă alegerile europarlamentare vreau să câştigăm toate alegerile din anul 2024. (…) Eu vreau să câştigăm şi simt că se poate câştiga. De trei ani de când conduc acest proiect politic tot încerc să conving oameni valoroşi, buni administratori, buni conducători să se alăture proiectului AUR. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le fac. Astăzi am venit să vă prezentăm, pe lângă o echipă impresionantă de viitori europarlamentari, şi soluţia noastră pentru Râmnicu Vâlcea. Şi o aveţi aici: îl cheamă Vicenţiu Mocanu! Un om care nu a mai făcut politică până acum. Vreau din suflet să înţelegeţi că pentru 2024 AUR va aduce în faţa românilor oameni care nu au venit să se îmbogăţească din politică, oameni care au făcut ceva în comunităţile lor, oameni care au realizat că nu e suficient să fie bine doar în ograda lor. Pentru mine, primul nostru candidat pe care îl anunţăm la Vâlcea este şi un model de candidat pe care AUR îl va propune în 2024: antreprenor care a realizat ceva, care a plătit taxe, care vrea să schimbe România în bine”, a afirmat George Simion.

La rândul său, Vicenţiu Mocanu a declarat, în discursul susţinut în faţa a peste 700 de membri şi simpatizanţi AUR, că a intrat în politică pentru a reda comunităţii valorile pe care le-a pierdut ”din cauza incompetenţei, neştiinţei şi relei-credinţe”.

”Astăzi, cu inima plină de speranţă şi determinare, stau în faţa voastră pentru a anunţa candidatura mea pentru funcţia de primar al oraşului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult. Am decis să intru în politică pentru că simt nevoia de a reda comunităţii tot ceea ce sunt eu astăzi şi a readuce valorile pe care le-am pierdut din cauza incompetenţei, neştiinţei şi relei-credinţe. Am experienţă şi o viaţă dedicată muncii şi comunităţii. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la greu şi tot ce am construit până acum am făcut prin muncă asiduă şi determinare. În toţi aceşti ani am înţeles ce îşi doresc de la primar tinerii, mamele pentru viitorul copiilor, funcţionarii publici şi cei de la firmele private, medicii, profesorii, cei din profesii liberale şi toţi ceilalţi”, a declarat Vicenţiu Mocanu.

El a mai adăugat că face acest pas alături de AUR pentru că ”împărtăşim împreună valori fundamentale precum familia, patria, credinţa şi libertatea”.

”Împreună vom munci din greu pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea şi întreaga ţară au nevoie”, a mai spus Mocanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.