Lia Olguţa Vasilescu, învestită ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale în noul Guvern PSD, a demisionat din funcţia de primar al municipiului Craiova, demisia fiind înregistrată miercuri la Registratura Primăriei. Unul dintre cei doi viceprimari va prelua atribuţiile de primar până la organizarea de noi alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Demisia Olguţei Vasilescu a fost înregistrată, miercuri, la Registratura Primăriei Craiova, fiind convocat pentru joi, la ora 10.00, plenul Consiliului Local Municipal. 

"Lia Olguţa Vasilescu înaintează Consiliului Local al Municipiului Craiova demisia, înregistrată sub nr. 935/2017, prin care solicită constatarea încetării de drept a calităţii de primar al municipiului Craiova, înainte de expirarea duratei normale a mandatului", se arată în proiectul de hotărâre care va fi prezentat consilierilor municipali.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În şedinţa de joi, unul dintre cei doi viceprimari ai oraşului va fi desemnat să preia temporar atribuţiile de primar.

Mihail Genoiu va fi, cel mai probabil, susţinut de PSD Dolj pentru a candida la Primăria Craiova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.