Femeile social-democrate salută şi apreciază desemnarea Vioricăi Dăncilă în înalta funcţie de prim-ministru, ceea ce reprezintă o onoare pentru toate femeile din România, se arată într-un comunicat al Organizaţiei Femeilor din PSD (PFSD), condusă de Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Femeile social-democrate salută şi apreciază desemnarea doamnei Viorica Dăncilă în înalta funcţie de Prim-Ministru al României. Numirea în această funcţie este o onoare pentru toate colegele din partid şi pentru femeile din România. Semnificaţia acestui act creşte, întrucât se rupe şirul istoric privind guvernarea ţării doar de către bărbaţi şi reprezintă un pas foarte important spre o democraţie reală”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, ”femeile social-democrate sunt mândre şi privesc cu încredere această desemnare, întrucât Viorica Dăncilă este o femeie puternică şi responsabilă, cu o mare capacitate de efort şi angajare”.

”Ea va fi susţinută de miile de femei din partid care reprezintă peste 42% din numărul total de membri ai PSD. De asemenea, ele reprezintă peste 30% din structurile de conducere politică şi din administraţia locală şi centrală. Ascensiunea femeilor nu ar fi fost posibilă fără susţinerea conducerii partidului, a sprijinului dat de către preşedintele Liviu Dragnea. Avem convingerea că noul premier care are susţinerea întregului partid va duce la îndeplinire programul de guvernare. Doamna Prim-ministru, vă urăm multă putere de muncă! Dumneavoastră reprezentaţi speranţa de mai bine a românilor şi avem încredere în succesul primei femei, Prim-Ministru al României!”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.