O a doua maşină a părăsit reşedinţa lui Liviu Dragnea, la aproximativ 20 de minute după ce primul autoturism a plecat. Şi a doua maşină are geamuri fumurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când primul autoturism, maşina personală a lui Liviu Dragnea, a ieşit din reşedinţa acestuia din nordul Capitalei, luni după-amiază. Autoturismul are geamuri fumurii, care erau şi acoperite cu perdeluţe.

Câţiva bărbaţi chiar au lovit maşina lui Liviu Dragnea.

Maşina s-ar îndrepta spre secţia 2 de Poliţie, unde ar urma să se predea Dragnea. Şi pe traseu, la un semafor, câţiva oameni au venit la maşina lui Dragnea şi au strigat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea se poate predea la orice secţie de poliţie sau poliţiştii vor pune în executare sentinţa, urmând să meargă la domiciliul acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.