Nicuşor Dan a afirmat că Gabriela Firea continuă să fie dominată de aceleaşi resentimente şi nervi cu care a condus Primaria Capitalei. Edilul o sfătuieşte să dea în judecată lumea pe banii ei, pentru că PMB a încheiat războaiele stupide cu presa. „Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a adăugat primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii şi resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită «onorabilitate», îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieşit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar şi e foarte bine aşa. Avem treburi mai importante de făcut.
 
Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea. Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituţii de presă, ci şi persoane fizice, şi s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenţia de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria. Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă şi corupţie şi a costat foarte mult bucureştenii.
 
Primăria Municipiului Bucureşti a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieşim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluţii şi nu de conflicte.
 
P.S. Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 

Dan a anunţat luni că a decis ca Primăria Capitalei să renunţe la dosarele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi a opozanţilor, care se află în prezent pe rolul instanţei. „Consider că este inacceptabil să te foloseşti de o instituţie publică pentru imaginea ta şi, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprimă un alt punct de vedere. Îmi doresc să schimbăm această atitudine şi acest mod de a lucra cu cetăţenii”, a adăugat edilul general.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.