Primarul general al municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, anunţă că, atunci când vremea o va permite, vor începe intervenţiile pentru astuparea gropilor din asfalt, el estimând că într-un interval de două luni municipalitatea va fi „bine” în ceea ce priveşte repararea străzilor pe care le administrează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat miercuri, într-o conferinţă e presă, ce sume sunt alocate pentru repararea străzilor, Nicuşor Dan a explicat că bugetul pentru ceea ce înseamnă intervenţii la gropi, marcaje şi semafoare aprobat de Consiliul General este de 20 de milioane lei.
 
Conform edilului, aproximativ 7 milioane de lei din aceşti bani sunt datorii neplătite din anul precedent. 
 
„Pe semafoare, activitatea de mentenanţă, nu de investiţii noi, a continuat în limite rezonabile în această perioadă. Pe marcaje o să începem puţin mai târziu, dar într-un interval de două lui aproximativ, pe gropi, la fel, imediat ce asfaltul este uscat suntem gata să intervenim şi în 2 luni şi pe ceea ce înseamnă străzi care sunt în administrarea municipalităţii o să rezolvăm problema gropilor. (...) Imediat ce contractul este semnat, imediat ce vremea ne permite, o să vedeţi că o să începem să acţionăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine nu remedierea gropilor din asfalt”, a afirmat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.