Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricpu cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe tricoul prezentat de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Generală, care avea ca mesaj: ”Şi eu sunt interlop”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat vineri la sediul Biroului Electoral Municipal, unde şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, cu un tricou pe care era scris ”Je suis Peppa Pig!” şi ”Şi eu sunt Interlop”. În replică, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă o fotografie în care apare ţinând, la fel ca şi contracandidatul său, un tricou, dar cu mesajul: ”#ŞtimToţi”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.