Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a comentat duminică după-amiază pe Facebook faptul că în marile oraşe prezenţa la vot este ”peste aşteptări”, scriind: ”Ne îndreptăm către un rezultat istoric”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mai sunt 6 ore până la închiderea urnelor. Până acum, prezenţa în Bucureşti şi marile oraşe a fost peste aşteptări. Ne îndreptăm către un rezultat istoric. Vă aşteptăm la vot şi pe cei care nu aţi ajuns încă. Daţi share acestui mesaj, să ajungă la cât mai mulţi oameni. Astăzi este ziua noastră!", scrie pe Facebook liderul USR.

Peste 4,3 milioane de alegători au votat până la ora 15.00, prezenţa la nivel naţional fiind de 23,73%, cel mai mare procent fiind înregistrat în judeţul Teleorman, 28,66%, în timp ce în Maramureş este cea mai mică prezenţă din ţară, de 18,4%. În Bucureşti, prezenţa este de 24,7%. Numărul bărbaţilor care au votat este mai mare decât cel al femeilor, cei mai numeroşi votanţi fiind cei din categoriile de peste 45 de ani. Au votat mai mulţi alegători din mediul urban faţă de cei din rural.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.