Primarul general Nicuşor Dan îi îndeamnă, sâmbătă, pe cetăţenii moldoveni din Bucureşti să voteze la alegerile parlamentare din Republica Moldova şi să aleagă orientarea pro-europeană a ţării. ”Cu ocazia alegerilor parlamentare, Republica Moldova are şansa de a face un pas important spre Europa”, afirmă primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine, cu ocazia alegerilor parlamentare, Republica Moldova are şansa de a face un pas important spre Europa. Îi rog pe toţi cetăţenii moldoveni din Bucureşti să vină la vot şi să voteze pentru orientarea pro-europeană a ţării şi pentru relaţii mai apropiate între cele două maluri ale Prutului. Cu sprijinul României, cetăţenii moldoveni îşi pot urma vocaţia naţională şi europeană”, a transmis, sâmbătă, primarul general.

Acesta a distribuit şi lista cu secţiile de vot organizate în România pentru alegerile de dumincă din Republica Moldova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.