Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, vineri, că speră că Metrorex şi Ministerul Transporturilor vor avea un ”dialog rapid şi productiv”, astfel înât circulaţia metrourilor să fie reluată cât mai repede. ”Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, a transmis primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În condiţiile grevei de la metrou din această dimineaţă, ADITPBI prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafaţă, astfel încât deplasarea bucureştenilor să fie cât mai puţin afectată. Sper că Metrorex şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii vor avea un dialog rapid şi productiv, iar circulaţia cu metroul va fi reluată chiar azi”, a transmis, vineri, primarul general.

Acesta afirmă că bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza nemulţumirilor sindicaliştilor.

”Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, a mai adăugat primarul general.

Circulaţia metrourilor este blocată, vineri, după ce 600 de salariaţi s-au blocat în subteran, blocând calea de rulare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.