Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că are o relaţie "foarte bună" cu consilierii din partea PNL şi USR-PLUS, subliniind că el colaborează cu primarii de sector, fiind deschis la discuţii cu aceştia dacă solicită întâlniri "unu la unu". "Votul pe care l-am primit fiecare dintre noi ne obligă să colaborăm pentru binele bucureştenilor", apreciază edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, care este relaţia pe care o are cu cei din PNL şi din USR, primarul general Nicuşor Dan a catalogat colaborarea cu membrii celor două formaţiuni drept una "foarte bună".
 
"O relaţie foarte bună. După cum ştiţi, a avut loc azi, la ora 10, o şedinţă a Consiliului General, un proiect pe ordinea de zi care a trecut cu maximum de voturi de la partidele din majoritate. Am o relaţie foarte bună şi ne întâlnim periodic”, a explicat primarul.
 
Nicuşor Dan a răspuns şi acuzaţiilor privind colaborarea defectuoasă cu unii edili din partea PNL.
 
"Vreau să spun că săptămâna asta m-am întâlnit cu trei primari de sector, cei care mi-au solicitat, primarii de la sectoarele 2, 4 şi 6. În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toţi primarii. Votul pe care l-am primit fiecare dintre noi ne obligă să colaborăm pentru binele bucureştenilor”, a adăugat Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.