Nicuşor Dan a afirmat că discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, joi la Palatul Cotroceni, a fost una firească, în condiţiile în care Bucureştiului e un oraş cu resurse uriaşe, însă se află în faliment. El a adăugat că nu a fost abordată tema sondajelor electorale la întrevederea cu şeful statului şi cu premierul Ludovic Orban, ci doar a prezentat soluţiile pe care le are pentru Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am fost la Palatul Cotroceni. Cred că comunicatul pe care l-a dat Administraţia Prezidenţială rezumă destul de bine ce s-a întâmplat acolo. Preşedintele este preocupat de situaţia în care se află Bucureştiul şi am discutat de soluţii pentru atragere de fonduri europene, soluţii pentru dezvoltarea economică a oraşului. După cum ştiţi, preşedintele a fost un primar de mare succes în Sibiu. Eu cred că discuţia aceasta a fost firească în contextul în care oraşul acesta cu resurse uriaşe este în faliment şi în care multe din serviciile esenţiale pentru viaţa oamenilor sunt la nivelul care sunt. Este o preocupare pentru un oraş de care depinde viitorul economic al României şi care din punct de vedere financiar este în faliment, din punctul de vedere al încrederii şi a pieţei financiare şi a mediului investiţional este la cele mai reduse cote din istoria recentă şi în care servicii de bază cum sunt căldura şi apa caldă, cum este traficul, cum este poluarea atmosferică, cum este infrastructura şcolară sunt la pământ” a explicat Nicuşor Dan, joi într-o conferinţă de presă. 
Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei a adăugat că la Cotroceni nu au fost discuţii despre sondajele electorale, ci doar despre Bucureşti.
Premierul Ludovic Orban şi candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. 

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.