Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a accepta invitaţia de a participa la o dezbatere electorală faţă în faţă cu Gabriela Firea, la Realitatea Plus pe 23 septembrie. El a adăugat că speră ca primarul general să accepte invitaţia, în contextul în care aceasta a refuzat mereu să ia parte la o astfel de dezbatere. Gabriela Firea i-a răspuns într-o cheie ironică lui Nicuşor Dan privind invitaţia la o dezbatere electorală faţă în faţă pe care i-a adresat-o candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei. Candidatul PSD precizează pe Facebook că este sigură că Nicuşor Dan, „candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui - Câine! Interlopul din parc”,referindu-se la afaceristul Mihai Mitrache poreclit şi „Câine”, şi spune că vine şi ea cu Billy, căţelul ei, „ras, tuns, frezat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Firea răspunde ironic invitaţiei la dezbatere lansată Nicuşor Dan: Candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui - Câine! Interlopul din parc! Vin şi eu Billy! Ras, tuns, frezat!

 

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook. 
 
Acesta a adăugat că atât el, cât şi bucureştenii au o serie de întrebări pentru Gabriela Firea.
 
„Văd că Firea e foarte vitează prin interpuşi sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări. Am şi eu o serie de întrebări pentru ea, au şi bucureştenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26.000 de întrebări şi probleme pentru ea. Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”, a conchis Dan. 
 
Nicuşor Dan a adresat în mai multe rânduri invitaţii contracandidatei sale Gabriela Firea de a participa la trei dezbateri electorale faţă în faţă, pentru ca fiecare să aibă oportunitatea de a îşi prezenta proiectele, iar bucureştenii să aleagă şi să voteze în cunoştinţă de cauză la alegerile locale, pe 27 septembrie. Cu toate acestea, primarul general al Capitalei nu a dat curs acestei invitaţii. 

Şi candidatul PMP la Primăria Municipiului Bucureşti Traian Băsescu a solicitat o întâlnire cu Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.

„Vreau o întâlnire cu doamna Firea şi cu Nicuşor Dan. Le-ar prinde bine. Ar avea ce să înveţe”, a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la sediul PMP. 

Când şi-a prezentat sâmbătă proiectele de candidat, Traian Băsescu a precizat că atât Gabriela Firea, cât şi Nicuşor Dan sunt doi laşi care fug de dezbaterile electorale şi înşală astfel bucureştenii. El a adăugat că bucureştenii vor da un vot politic la alegerile locale şi nu vor vota persoana care chiar poate schimba Capitala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.