Premierul Nicolae Ciucă va face, în perioada 20 – 21 decembrie, o vizită oficială la Bruxelles şi va avea întâlniri cu principalii lideri europeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va efectua, în perioada 20 - 21 decembrie, o vizită la Bruxelles, pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali ai instituţiilor europene şi NATO”, anunţă, vineri seară, Guvernul.  

Potrivit sursei citate, în seara zilei de luni, premierul va avea o cină de lucru cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael. 

Marţi, premierul se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen, precum şi cu alţi membri ai Comisiei. 

De asemenea, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va avea o întrevedere, la sediul NATO, cu secretarul general al Organizaţiei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.