Liderul PNL Nicolae Ciucă şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu au o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, miercuri, înainte de anunţarea înţelegerii privind alegerile din acest an, care va avea loc în cursul serii, la ora 19.00, au precizat surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi preşedinţi ai coaliţiei au mers miercuri sp discute cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Discuţia are loc în contextul unei înţelegeri între PSD şi PNL pentru un calendar al alegerilor din acest an.

Anunţul privind acordul dintre cele două partide urmează să fie făcut miercuri la ora 19.00 de către Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, după ce vor merge în propriile partide.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri, la Palatul Victoria, după discuţiile din coaliţie, că preşedinţii PNL şi PSD vor anunţa după şedinţele interne ale partidelor un proiect important.

La rândul lui, europarlamentarul PSD Mihai Tudose a spus că au primit rezultatele unei cercetări sociologice care arată că mai mult de 60% dintre români doresc comasarera şi o majoritate chiar mai mare şi o continuitate a guvernării. Tudose a precizat că în şedinţele PNL şi PSD va fi prezentată strategia pe care au convenit să o propună, şi apoi vor avea o coaliţie imediat după aceste întâlniri, iar la ora 19.00 cei doi preşedinţi vor ieşi public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.