Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost, vineri, cumpărături în piaţa din Şimleu Silvaniei. El a fost însoţit de europarlamentarul Rareş Bogdan, de fostul ministrul al Afacerilor Interne Lucian Bode şi de lideri locali ai partidului. Ciucă a cumpărat fasole, în timp ce Rareş Bogdan a cumpărat legume, ceapă şi pătrunjel, pe care i-a dat lui Ciucă să-l miroasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a mers, vineri în piaţa din Şimleu Silvaniei, proaspăt renovată, unde a făcut câteva cumpărături. 
Alături de Ciucă au mers în piaţă europarlamentarul Rareş Bogdan, fostul ministrul al Afacerilor Interne Lucian Bode, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Sălaj, primarul oraşului Şimleu Silvaniei,  liberalul Mihai Cristian Lazăr, care este cel mai tânăr primar din România şi alţi lideri locali ai partidului.
Ciucă a cumpărat din piaţă două pungi cu fasole, iar Rareş Bogdan şi primarul oraşului au cumpărat şi ei legume de la producători. 
 

 
„Domnu preşedinte, ia uitaţi, pătrunjel adevărat!”, i-a spus Rareş Bogdan lui Nicolae Ciucă, dându-i acestuia să miroasă o legătură de verdeaţă.
Fostul premier a stat de vorbă cu câteva persoane şi i-a salutat pe localnici în timpul vizitei din piaţa agroalimentară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.