Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă s-a întâlnit marţi cu reprezentantele din Organizaţia Femeilor Liberale, despre care spune că are potenţialul de a aduce schimbări majore în societate şi de a crea politici care sprijină familiile din România.Trebuie să ne deschidem uşile către membri noi, să încurajăm competiţia, a mai afirmat liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am participat, astăzi, alături de doamnele liberale la şedinţa BEX a OFL. Vedem că angajamentele pe care ni le-am luat legate de creşterea prezenţei femeilor în structurile de conducere încep să prindă contur şi că atât în partid, în Parlament, cât şi în Guvernul României vocile femeilor liberale sunt puternic reprezentate”, a transmis preşedintele PNL pe Facebook. 
 
Nicolae Ciucă arată că ”Organizaţia Femeilor Liberale are potenţialul de a aduce schimbări majore în societate şi de a crea politici care sprijină familiile din România. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să ne deschidem uşile către membri noi, să încurajăm competiţia, să promovăm valoarea şi am încredere că noua conducere, în frunte cu doamna senator Nicoleta Pauliuc, va îndeplini toate aceste obiective”, a precizat Ciucă. 
 
”Le-am asigurat pe doamnele liberale de tot sprijinul meu şi al întregului partid pentru activitatea lor. OFL este în mod cert o forţă esenţială în îndeplinirea obiectivelor PNL şi în promovarea politicilor liberale pentru femei, familii, dar şi pentru comunităţile din ţară. Le urez mult succes tuturor!”, a mai spus preşedintele PNL. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.