Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că, săptămâna viitoare, Bucureştiul va deveni ”centrul politic al Europei”. ”La invitaţia PNL, cei mai importanţi şefi de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vin în România pentru a decide viitorul Europei”, arată el, referindu-se la Congresul PPE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureştiul devine centrul politic al Europei”, a scris, sâmbătă, într-o postare pe reţeaua X, Nicolae Ciucă.

El se referă astfel Congresul Partidului Popular European, care va avea loc în Capitală, săptămâna viitoare.

”La invitaţia PNL, cei mai importanţi şefi de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vin în România pentru a decide viitorul Europei”, a adăugat el.

Congresul Partidului Popular European are loc, la Bucureşti, în perioada 6-7 martie, la Romexpo, fiind găzduit de Partidul Naţional Liberal.

Potrivit anunţului organizatorilor, programul Congresului PPE va cuprinde pregătirile şi strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, manifestul Partidului Popular European, dar şi alegerea principalului candidat al partidului.

”Venirea PPE la Bucureşti reprezintă un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România şi statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina”, au transmis organizatorii.

Congresul PPE va reuni peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care  se vor număra preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.