Liderul PNL Nicolae Ciucă a delcarat miercuri, că la europarlamentare au decis să aibă liste comune, el precizând că nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a fost întrebat înainte de şedinţa partidului despre decizia din coaliţie privind alianţa cu PSD şi cât va câştiga şi va pierde partidul prin candidaturi pe listă comună.

"Există acest risc pe care îl asumăm pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării", a spus preşedintele PNL.

Despre riscul de a pierde electorat, Nicolae Ciucă a spus: "Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate".

Liderul liberal a mai fost întrebat ce s-a întâmplat între decizia de la Sinaia, Prin noi înşine, şi astăzi când s-a decis ca PNL să aibă listă comună cu PSD la europarlamentare.

"Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii", a spus Ciucă. 

”La europarlamentare am decis să avem liste comune”, a mai spus preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.