Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, în discursul susţinut în cadrul Congresului extraordinar al PNL, că nu vrea să pară ceea ce nu este şi a subliniat că nu are experienţă în politică, dar este pregătit să îşi asume funcţia de lider al liberalilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a declarat că are încredere în colegii săi mai experimentaţi, pentru a trece ţara prin crizele actuale.
 
”Eu nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am nici experienţa dumneavoastră în politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie tocmai pentru că am încredere în experienţa dumneavoastră şi în voinţa de a merge mai departe şi nu oricum, ci asumându-ne să trecem ţara prin această criză, să luăm măsurile cele mai potrivite pentru protejarea românilor, a economiei şi a locurilor de muncă, pentru a aduce investiţii noi şi pentru a diminua impactul creşterii preţurilor”, a declarat Nicolae Ciucă.
 
Candidatul la funcţia de preşedinte PNL este de părere că uniţi, liberalii pot aduce stabilitate pentru România.
 
”Sunt convins că nu va fi uşor! Dar, uniţi de un crez comun, cu eficienţă şi competenţă putem crea stabilitate şi putem dezvolta o Românie puternică”, a declarat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.