Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat luni, întrebat dacă se simte vizat de afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind plagiatul, că îşi pune la dispoziţie tot ceea ce este necesar astfel încât să se finalizeze şi să se elucideze odată acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă s-a simţit vizat de declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind plagiatul, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Absolut, nu am niciun fel de problemă şi, aşa cum am spus de la început, îmi pun la dispoziţie tot ceea ce este necesar astfel încât să se finalizeze şi să se elucideze odată acest subiect”.

Nicolae Ciucă a afirmat că în acest moment este o anchetă în desfăşurare şi în momentul în care se finalizează, îşi va urma cursul.

Preşedintele PNL a mai spus că el nu are textul tezei sale de doctorat.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la deschiderea anului universitar, că România are nevoie de toleranţă zero în privinţa plagiatului, precizând că noile legi ale educaţiei trebuie să includă prevederi explicite cu privire la prevenirea şi sancţionarea “acestui fenomen toxic al mediului educaţional”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.