Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut marţi o întâlnire cu noua ambasadoare a Greciei în România, Excelenţa Sa Evangelia Grammatika, în care i-a transmis aprecierea autorităţilor de la Bucureşti pentru susţinerea pe care ţara sa a manifestat-o în favoarea admiterii României în Spaţiul Schengen şi în OCDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”M-am văzut în această dimineaţă cu Excelenţa Sa Evangelia Grammatika, noua ambasadoare a Greciei în România. Republica Elenă este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri din regiune, ambele ţări având strânse colaborări atât în cadrul UE, cât şi în interiorul Alianţei Nord-Atlantice. I-am transmis aprecierea autorităţilor de la Bucureşti pentru susţinerea pe care ţara sa a manifestat-o deschis în favoarea admiterii României în Spaţiul Schengen şi în OCDE”, a scris preşedintele Senatului pe Facebook. 
 
Nicolae Ciucă arată că ”în mandatul acesteia, care tocmai a început, cooperarea economică dintre ţările noastre se poate extinde”.
 
”De exemplu, în domeniul energetic şi în materie de transporturi există deja un interes spre o mai bună interconectare regională. De asemenea, am reiterat sprijinul comun pentru Ucraina în faţa agresiunii ruse, pentru găsirea unei soluţionări paşnice a situaţiei din Gaza, dar şi pentru extinderea Uniunii Europene în regiune”, a completat Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.