Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat miercuri, despre decizia UDMR de a nu participa la votul pentru şefia ANRE, că este decizia dumnealor. El a precizat despre nemulţumiri în interiorul PNL privind reprezsentarea prea mare a UDMR la nivel de funcţii în guvern şi agenţii că este o discuţie şi o analiză politică pe care o vor face şi vor lua decizia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat la Parlament dacă liberalii sunt nemulţumiţi de reprezentarea prea mare a UDMR la nivel de guvern şi agenţii. ”Este o discuţie şi o analiză politică pe care o vom face şi vom lua decizia”, a spus preşedintele PNL. Despre decizia UDMR de a nu participa la şedinţa de plen reunit pentru alegerea conducerii ANRE, Ciucă a spus: ”Este decizia dumnealor”. Liderul PNL a mai afirmat, despre faptul că un post de vicepreşedintele a ajuns la PSD, că trebuie văzut cum se finalizează alegerile în Parlament.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.