Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri în şedinţa de Guvern este o ordonanţă de urgenţă foarte importantă, prin care Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene vine şi clarifică, practic asigură procedurile şi mecanismele prin care toţi cetăţenii care au fost încadraţi în componenta de sprijin pentru termie să poată să beneficieze de aceşti bani. Procedura va începe la 1 februarie iar începând cu 20 februarie cei care beneficiază de acest sprijin vor putea să folosească banii de pe aceste tichete, a mai spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În şedinţa de Guvern de astăzi avem o ordonanţă de urgenţă foarte importantă, prin care Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene vine şi clarifică, practic asigură procedurile şi mecanismele prin care toţi cetăţenii care au fost încadraţi în componenta de sprijin pentru termie să poată să beneficieze de aceşti bani”, a anunţat premierul.
 
Nicolae Ciucă a arătat că ”pe scurt, este vorba despere clarificarea modului în care se stabileşte locul unde vor fi asigurate aceste tichete, în localităţi care nu au reuşit încă să finalizeze nomenclatorul stradal”.
 
”Sunt de asemenea proceduri în care mai multe familii locuiesc la aceeaşi adresă şi, desigur, sunt câteva elemente de clarificat din punct de vedere procedural între ministerele care au atribuţii în asigurarea acestor tichete şi alimentarea lor cu bani”, a  mai arătat Ciucă. 
 
Şeful Executivului a spus că este important de menţionat faptul că procedura va începe la 1 februarie.
 
”Deşi iniţial termenul era ca oamenii să poată să beneficieze de aceste tichete practic începând cu 1 martie, există din verificările făcute de domnul ministru Boloş în teren, la instituţiilor care se ocupă tehnic de aceste tichete şi procedurile de alimentare, ca începând cu 20 februarie să poată folosi banii de pe tichete”, a arătat premierul, precizând că a fost nevoie de unele adaptări, pentru că au fost solicitări din partea oamenilor să poată să plătească online. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.