Preşedintele Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor, fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii Colegiului Farmaciştilor şi ai Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România, apreciind rolul acestora în asigurarea serviciilor medicale. ”Asigură piatra de temelie pentru îngrijirea sănătăţii: suportul medicamentos”, a transmis Nelu Tătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întâlnirea cu reprezentanţii din cadrul Colegiului Farmaciştilor şi ai Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) a fost momentul oportun pentru a-mi exprima recunoştinţa faţă de aceşti experţi care asigură piatra de temelie pentru îngrijirea sănătăţii: suportul medicamentos. Reprezentanţii corpului farmaceutic întregesc echipa de îngrijire a sănătăţii şi confirmă rolul lor cheie, atât prin aplecarea pe care o manifestă în domeniul cercetării, dar şi prin activitatea de consiliere a pacienţilor”, a transmis, meircuri, Nelu Tătaru.

Preşedintele Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor apreciază că ”societatea are nevoie de oameni ca ei, implicaţi, muncitori şi orientaţi spre a-i ajuta pe ceilalţi”.

”Să nu uităm că de multe ori, înainte de a merge la medic, păşim pragul unei farmacii.

Sunt oamenii care, de multe ori, aud primii nevoia pacientului, cei care îl îndrumă spre paşii următori. Ceea ce ar trebui să rămână acum, astăzi şi pentru viitor este grija de a ne proteja unii pe ceilalţi şi de a fi o echipă pentru sănătate”, a mai transmis Nelu Tătaru.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.