Marian Munteanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, întrebat cine l-a contactat pentru a-i propune să devină candidatul PNL la Primăria Capitalei, că a fost sunat de prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu, după demisia lui Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marian Munteanu nu a ştiut să precizeze în ce zi a fost sunat de Teodor Atanasiu, el spunând că a liderul PNL l-a sunat imediat după ce Ludovic Orban şi-a anunţat retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei şi demisia din funcţiile politice. 

De altfel, el a spus că a mai avut discuţii cu Teodor Atanasiu şi înainte de momentul nominalizării, prim-vicepreşedintele PNL propunându-i să contribuie la programul pe Bucureşti al PNL, privind societatea civilă. 

Imediat după anunţarea oficială a lui Marian Munteanu în cursa pentru primăria Capitalei, din partea PNL, Vasile Blaga a declarat  că cel care a venit cu aceatsă propunere a fost liderul de Bucureşti Cătălin Predoiu. 

Ulterior, Predoiu l-a contrazis pe Blaga, într-o postare pe Facebook, în care a precizat că nu îşi poate asuma acest credit, şi că propunerea lui Marian Munteanu nu a fost ideea lui, el venind doar cu soluţia unui candidat din partea societăţii civile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.