Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că la şedinţa de Guvern participă mai mulţi tineri, cu prilejul Zilei Tineretului, el arătând că Executivul deschide uşa clădirii Guvernului pentru ca tinerii să aibă acces cât mai des şi cât mai mult la activităţile pe care le planifică şi le desfăşoară instituţia. Şeful Executivului a precizat că această invitaţie nu este doar pentru astăzi, ci va reprezenta o obligativitate pentru ei să aibă un anumit plan prin care să rămână în legătură cu Guvernul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am fost de acord cu propunerea doamnei ministru Gabriela Firea atunci când am discutat ce facem de Ziua Tinerilor pe 2 mai şi am agreat ca, dincolo de mesajele şi activităţile care au fost dedicate acestei zile, să organizăm o şedinţă de Guvern la care să fie invitaţi tineri”, a spus premierul. Nicolae Ciucă a continuat:”Deschidem uşa sălii de şedinţă a Guvernului pentru tineri, deschidem uşa clădirii Guvernului pentru ca tinerii să aibă acces cât mai des şi cât mai mult la activităţile pe care noi le planificăm şi le desfăşurăm". "Din partea noastră cred că este foarte important ca ei să afle că nu este doar o invitaţie de a fi participat astăzi la această şedinţă de Guvern, ci este, de aici înainte, o obligativitate pentru ei să aibă o ritmicitate, un anumit plan prin care să rămână în legătură cu Guvernul. Probabil că la asta nu vă aşteptaţi, aţi crezut că doar participaţi şi încheiem activitatea. Nu. Fiecare dintre voi, de aici înainte, periodic, vom decide în ce ritm vom stabili aceste întâlniri. Vrem de la voi partea de răspuns, vrem de la voi soluţiile, vrem de la voi propunerile, vrem de la voi iniţiativă, aşteptăm de la voi creativitate, astfel încât, împreună cu voi, tot ceea ce reprezintă decizie la nivelul Guvernului să se materializeze şi să se concretizeze în acea fundaţie pe care voi să continuaţi să construiţi România de mâine", a mai spus premierul Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.