Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a picat la vot, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, cu 139 voturi contra, o abţinere şi 40 de voturi pentru. Preşedintele Camerei, Marcel Ciolacu a remarcat faptul că au votat în favoarea moţiunii mai puţini parlamentari, în condiţiile în care a fost semnată de 52 de deputaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Camera Deputaţilor a dezbătut, luni, moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Sorin Cîmpeanu, intitulată „Ministru. Dezastru. Educaţie fără viitor”. 

În moţiunea, USR îl acuza pe ministrul Educaţiei că  ”este o primejdie pentru toţi cei implicaţi în educaţia din ţara aceasta, iar noua Lege a învăţământului este la mâna unui ministru care nu se mai învaţă minte şi care comite greşeală după greşeală”. 

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a afirmat, la dezbaterea de luni din plenul Camerei Deputaţilor a moţiunii simple a USR împotriva sa, că va acorda nota 10 fiecăruia dintre autorii moţiunii simple, la disciplina „Demagogie”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.