Vicepreşedintele USR PLUS Ionuţ Moşteanu afirmă că premierul Florin Cîţu va fi demis prin moţiunea de cenzură care va fi supusă votului, marţi, în Parlament. "În momentul ăsta, când e o diferenţă aşa de mare, de peste 50 de voturi, nu se mai poate face nimic, dacă toate partidele se ţin de cuvânt", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Moşteanu s-a declarat convins, la RFI, că premierul Florin Cîţu va fi demis prin moţiunea de cenzură de marţi.

"Eu estimez că mâine aflăm cu câte voturi a fost demis Florin Cîţu, pentru că în momentul ăsta sunt trei partide care au spus că votează moţiunea: USR PLUS, AUR şi PSD. În total, avem 280 de parlamentari, nu mai pun la socoteală câţiva parlamentari neafiliaţi, poate şi de la minorităţi unu-doi, poate şi de la PNL, de ce nu, unu-doi. În momentul ăsta, când e o diferenţă aşa de mare, de peste 50 de voturi, nu se mai poate face nimic, dacă toate partidele se ţin de cuvânt", a susţinut el.

Ionuţ Moşteanu a adăugat că PNL are de ales între USR PLUS şi PSD: "Sunt două scenarii mari şi late: PNL poate continua la guvernare ori cu voturi de la USR PLUS ori cu voturi de la PSD, indiferent de ce scenarii se învârt şi se plimbă în spaţiul public (...). Dacă ne întoarcem la guvernare, ne vom întoarce pe nişte condiţii foarte clare, condiţii care nu s-au respectat, condiţii care vor trebui detaliate foarte, foarte mult".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.