Deputatul Răzvan Mironescu a fost validat, cu unanimitate de voturi, de filiala PNL Bucureşti, pentru a fi candidat la Primpria Sectorului 6, în aceeaşi şedinţă fiind validată şi numirea deputatului Cezar Preda în funcţia de purtător de cuvânt al organizaţiei Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei, la propunerea Filialei PNL sector 6, a fost validată, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Răzvan Horia Mironescu pentru Primăria Sectorului 6.
 
”Pentru definitivarea procedurii de desemnare, propunerea candidaturii lui Răzvan Horia Mironescu va fi înaintată Comisiei de Unificare a Partidului Naţional Liberal”, anunţă filiala Bucureşti. 
 
În plus, conducerea PNL Bucureşti are o nouă componenţă, în cadrul şedinţei fiind validată numirea în funcţia de purtător de cuvânt al Filialei Bucureşti a vicepreşedintelui PNL Cezar Preda, fost lider al Organizaţiei Buzău. 
 
PNL Bucureşti anunţă că preşedintele PNL Bucureşti Cătălin Predoiu a demarat procesul de reorganizare a filialei ”cu scopul ca, în câţiva ani, organizaţia de Bucureşti să reprezinte un standard de performanţă şi să devină un centru de excelenţă în politica românească, un model de referinţă pentru orice tip de organizaţie politică”. 
 
În vederea profesionalizării guvernanţei locale, PNL Bucureşti a stabilit şi un set de criterii de evaluare a listelor de consilieri locali şi generali, criterii bazate pe integritate, muncă şi implicare, cu absenţa practicilor de avansare personală”, se mai arată în comunicat.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.