Deputatul Răzvan Mironescu, înscris în cursa internă din PNL pentru a candida la Primăria Sectorului 6, a respins, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, acuzaţiile potrivit cărora ”ar face blat cu candidatul PSD”, el considerând că aceste ”atacuri murdare” arată că este un candidat puternic care încurcă anumite jocuri ale rivalilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”În ultima perioadă au fost lansate foarte multe zvonuri meschine despre mine. Ultima găselniţă este că dacă aş fi candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 aş face blat cu potenţialul candidat al PSD, Gabriel Mutu. Aş vrea să dezmint categoric această informaţie. Într-adevăr cineva îşi doreşte cu multă ardoare să facă blaturi în Sectorul 6, dar cu siguranţă nu sunt eu acela”, a transmis Răzvan Mironescu, prin intermediul unui comunicat de presă. Mironescu consideră că ”atacurile murdare la adresa sa îi arată că este un candidat puternic, care probabil încurcă anumite jocuri ale rivalilor săi”. ”Doresc să întăresc încă o dată şi apartenenţa mea la PNL. Indiferent dacă voi fi sau nu candidat, indiferent dacă voi avea sau nu vreo funcţie voi rămâne în PNL, partidul pentru care am luptat şi în care am crezut în ultimii 10 ani. Rămân fidel valorilor pe care le-au insuflat Brătienii şi vă asigur că voi continua să militez pentru un alt mod de a face politică, cel în interesul cetăţenilor şi nu al intereselor proprii, aşa cum ne-a cerut şi preşedintele Klaus Iohannis la sfârşitul lunii februarie prin discursul său din Parlament”, a mai transmis Mironescu. Reacţia deputatului liberal vine după ce copreşedintele PNL Vasile Blaga l-a acuzat într-o emisiune TV că face ”blat” cu colegul său de la PSD, Gabriel Mutu. 

Vasile Blaga i-a transmis atunci un mesaj lui Mironescu: ”Domnule Mironescu (deputatul Răzvan Mironescu - n.r.), chiar dacă vrei să candidezi, dacă nu convingi în cercetări sociologice că ai o şansă, nu vei candida! Chiar dacă ai vrea să fii într-o potenţială competiţie cu prietenul dumitale, Gabriel Mutu, de la PSD”. 

Potrivit sondajului intern comandat de PNL privind candidaţii la sectoare, în sectorul 6, Răzvan Mironescu a fost cotat cu 20%. O variantă vehiculată, neoficial, în partid, a fost cea a  candidaturii lui Ştefan Florescu, dar copreşedintele PNL Vasile Blaga a precizat, miercuri seartă, la TVR, că acesta nu va fi candidatul PNL la Sectorul 6. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De altfel, Blaga a precizat că o decizie privind candidatul la Sectorul 6 va fi luată în maximum zece zile. Un alt nume vehiculat, pe surse, la acest sector este cel al purtătorului de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, care însă nu ar dori, în acest moment, să se înscrie în cursa electorală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.