Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat în vizită la Chişinău, s-a întâlnit cu preşedintele Maia Sandu, căreia i-a transmis susţinerea pentru calea europeană a Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o întâlnire foarte bună cu Preşedinta Maia Sandu, în cadrul căreia am reafirmat sprijinul internaţional pentru calea europeană a Republicii Moldova şi, implicit, al unui viitor mai sigur şi prosper al ţării”, a scris, joi seară, pe Facebook, Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a afirmat că Republica Moldova se confruntă cu ameninţări complexe, generate de Federaţia Rusă, care îşi utilizează întreg arsenalul de tactici ale războiului hibrid.

”Cooperarea cu NATO, în deplin respect pentru neutralitatea Republicii Moldova, consolidează rezilienţa statului şi securitatea statului, susţinând parcursul statului către marea familie a Uniunii Europene”, a mai transmis Geoană.

Mircea Geoană se află, joi şi vineri, în vizită oficială în Republica Moldova.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.