Ministrul Energiei, Virgil Popescu anunţă că se află, luni, la Bruxelles, unde va participa la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Energie, care a fost convocat în urma solicitării pe care a făcut-o împreună cu colegii omologi din Bulgaria şi Grecia. Ministrul precizează că nu poate participa la convocarea făcută de colegii de la USR, de a participa la ora Guvernului şi îi acuză că ”nu înţeleg situaţia extraordinară în care ne aflăm şi continuă exerciţiile de PR”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi mă aflu la Bruxelles, unde voi participa la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Energie, care a fost convocat în urma solicitării pe care am făcut-o împreună cu colegii omologi din Bulgaria şi Grecia. Vom avea discuţii politice cu privire la teme de actualitate în contextul curent, conflictul din Ucraina, cu accent pe securitatea aprovizionării şi creşterea preţurilor la energie”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook. 
 
Mnistrul Energiei precizează că nu va participa astăzi la convocarea făcută de colegii de la USR - PLUS de a participa la ora Guvernului, la Camera Deputaţilor.
 
”Cu regret, am văzut că, din păcate, colegii de la USR - PLUS nu înţeleg situaţia extraordinară în care ne aflăm şi continuă exerciţiile de PR, din lipsă de idei, nefiind în stare să vină cu soluţii concrete. Nu, nu dau bir cu fugiţii, aşa cum vă întrebaţi retoric”, a mai spus el. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.