Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, susţine că demisia în alb a fost înregistrată "la partid", în timp ce colegul său, ministrul pentru Consultare Publică, Gabriel Petrea, afirma că a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Demisia este depusă la momentul în care... la partid. Este o demisie. Dacă este o demisie, devine activă în momentul în care se activează", a afirmat Dobre, întrebat unde şi-a depus demisia.

Întrebat despre faptul că Gabriel Petrea a avut o versiune diferită, spunând că ea a fost depusă la SGG, Dobre nu a vrut să comenteze.

Ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Gabriel Petrea, a declarat marţi, la Parlament, că, dacă partidul îi va cere să îşi dea demisia, el va face un asemenea gest, deoarece formaţiunea i-a oferit spijinit politic şi nu este o funcţie pe care şi-a adus-o ”de acasă".

Gabriel Petrea a mai spus că toţi miniştrii şi-au dat „demisia în alb ca un gest simbolic”, documentul fiind depus la SGG.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Parlament, că miniştrii şi premierul Sorin Grindeanu şi-au depus demisiile în alb la partid, în momentul în care au preluat guvernarea, dar el nu le va folosi, deoarece demisia trebuie să fie un act "asumat şi explicat".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.