Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a declarat, la Digi 24, că nu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, fiind focalizat pe terminarea mandatului de ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu intenţionez să candidez. Acum chiar sunt foarte focalizat pe terminarea acestui mandat, mai ales în această perioadă sunt foarte multe proiecte pe care vreau să le finalizez şi nu mă gândesc dincolo de asta, în acest moment”, a spus Sorin Buşe.

Întrebat dacă nu ia în calcul ideea de a continua proiectele actuale în viitorul guvern, ministrul a răspuns că, ”deocamdată, nu”.

”Mă focalizez pe ce am de făcut acum, vreau chiar să las ceva în spate, să rămână ceva, o urmă, că am trecut prin acest minister, chiar dacă numai pentru cinci-şase luni. Vreau să fac ceva concret care să rămână în urmă”, a adăugat el.

Sorin Buşe a fost luat în calcul de PNL pentru a deschide lista de candidaţi ai partidului pentru Camera Deputaţilor la Bihor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.