Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, a semnat, miercuri, cu primarul oraşului Techirghiol, liberalul Iulian Soceanu, un contract de finanţare pentru un proiect în valoare de 10 milioane de lei. ”Vă felicit, domnule primar, chiar dacă nu faceţi parte din partidele care asigură coaliţia majoritară”, a spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul de finanţare pentru proiectul “Valorificarea potenţialului balnear şi turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare” Contractul de finanţare a fost semnat miercuri, la Grădina Botanică din Techirghiol de ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu şi de primarul Iulian Soceanu.

“Este o zi importantă pentru noi, semnăm un contract important pentru localitatea noastră şi mai ales pentru o zonă turistică. Proiectul are o valoare de 10 milioane de lei şi se numeşte “Valorificarea potenţialului balnear şi turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare”. Este vorba de o stradă care are 1115 metri liniari, unde vor fi montate reţele de apă şi canalizare, sistem de iluminat public, asfalt, trotuar. Prin această infrastructură sunt convins că toate zona va avea o mare putere de dezvoltare în următorii 4-5 ani, iar investitorii care au investit prin achiziţionarea terenurilor în zona respectivă vor crea noi centre balneare în staţiunea noastră, care vor avea între 4-5 stele”,  a precizat primarul Iulian Soceanu.

Ministrul Daniel Suciu a afirmat că cu cât se depărtează de Bucureşti autorităţile locale sunt mai raţionale când au ceva de spus legat de implicarea Guvernului şi a precizat că indiferent de culoarea politică a administraţiilor îşi va face la fel treaba. Ela făcut această informaţie având în vedere că Iulian Soceanu este primar din partea PNL.

“Cu cât ne depărtăm de Bucureşti, oamenii şi autorităţile locale sunt, totuşi, mai raţionale şi când au ceva de spus cu subiect şi predicat vizavi de implicarea Guvernului, o spun. Vă felicit, domnule primar, chiar dacă nu faceţi parte din partidele care asigură coaliţia majoritară. (...) Nu trebuie să mulţumiţi nici mie, nici Guvernului. Eu am spus-o de fiecare dată atâta timp cât ocup această funcţie de ministru, indiferent de culoarea politică a administraţiilor îmi voi face la fel treaba. (...) Felicitări, domnul primar că aţi reuşit să promovaţi aceste proiecte şi sunt convins că şi după ce plecăm noi, care suntem de la PSD, sunt convins că veţi reuşi să păstraţi acelaşi discurs normal, raţional şi deloc politicianist”, a afirmat ministrul Dezvoltării.

Daniel Suciu a fost prezent, miercuri ,şi la lansarea proiectului de reabilitare şi extindere a Secţiei de recuperare neuropsihomotoriea a copiilor de la Sanatoriul Balnear Techirghiol, acesta fiind finanţat de Ministerul Dezvoltării şi având o valoare de aproape 27 de milioane de lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.