Ministrul Culturii, Valer Daniel Breaz, a declarat, miercuri după-amiază, la Constanţa, că PSD nu va pregăti vreo remaniere guvernamentală în perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Breaz a fost întrebat, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, dacă social-democraţii pregătesc o remaniere.

"Nu s-a discutat de nicio remaniere şi nu cred că PSD va pregăti vreo remaniere guvernamentală în următoarea perioadă. Nu fac parte din structurile centrale de conducere ale partidului, dar pot să vă spun că nu intenţionează nimeni să facă o remaniere guvernamentală şi Partidul Social Democrat nu va face niciodată o remaniere doar de dragul remanierii. Atunci când s-au făcut remanieri s-au căutat miniştri mai buni, miniştri care să aducă plus valoare în ministere", a spus ministrul Culturii.

El a fost întrebat şi ce crede despre referendumul pe justiţie pe care l-ar putea declanşa preşedintele Klaus Iohannis în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

"Preşedintele Iohannis încearcă să creeze tot felul astfel de lucruri prin care încearcă să iasă în evidenţă cu câte ceva. Nu cred că poate să meargă atât de mult în derizoriu încât după exemplul preşedintelui Băsescu să vină şi să propună un referendum pe care să îl lipească de alte tipuri de alegeri. Eu cred că fiecare scrutin de alegeri trebuie să fie...  şi populaţia să se poată concentra doar către alegerile respective şi nu în alte direcţii, aşa cum ar dori domnul preşedinte să distragă atenţia de la ceea ce este important şi să creeze un astfel de scrutin", a afirmat ministrul Culturii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.